Je wil staan als een huis! Stevig zonder gedoe

En dat begint met gezonde voeten. Niet voor iedereen is dat een vanzelfsprekendheid. Daarom is goede voetzorg voor sommigen een noodzaak. Ik kan daarin voorzien als je het zelf niet meer kan of als je voeten te veel zorg vragen.


Pedicure

Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en kom bij u thuis, maar u bent ook welkom in de praktijkruimte bij mij thuis. Ook kan ik bij u in het verzorging / verpleegtehuis komen. Tijdens de Corona periode ben ik bevoegd u medisch noodzakelijke zorg te verlenen. Als u reeds in behandeling bent bij een podotherapeut moet deze daar toestemming voor geven. 

Pedicurebehandeling; 32,00 euro* 
Nagels knippen en frezen, eelt verwijderen, eventueel likdoorns verwijderen en/of schimmelnagel behandelen,  nagelomgeving verzorgen en incrèmen voeten

Deelbehandeling; 20 euro
Nagels knippen 
Eelt verwijderen
Likdoorns verwijderen   
  
Pedicure behandeling met compleet voetonderzoek 55 euro
Nagelregulatie vanaf 15 euro
Orthese vanaf 17,50 euro

ambulant binnen Laren 2,50 euro toeslag
ambulant  Lochem/Almen 5 euro toeslag
ambulant elders vanaf 7,50 euro toeslag

Afspraken die niet binnen 24 uur van te voren worden geannuleerd worden in rekening gebracht

*Bij twee behandeling op hetzelfde adres geldt de zgn. koppelkorting. U betaalt dan 30 euro per persoon.

Verpleegkundige zorg

Ik ben  gediplomeerd verpleegkundige en heb een jarenlange ervaring zowel in het ziekenhuis als in de thuiszorg. (gediplomeerd sinds 1985 en geregistreerd in het BIG register). Naast mijn opleiding als verpleegkundige heb ik een specialisatie gevolgd in de klinische geriatrie. Ik zorg heel graag voor oudere mensen om het maar simpel te zeggen.

Tarief in overleg afhankelijk van uw situatie en uw zorgvraag