Je wil staan als een huis! Stevig zonder gedoe

En dat begint met gezonde voeten. Niet voor iedereen is dat een vanzelfsprekendheid. Daarom is goede voetzorg voor sommigen een noodzaak. Ik kan daarin voorzien als je het zelf niet meer kan of als je voeten te veel zorg vragen.


Pedicure

Ik ben gediplomeerd medisch pedicure. U  bent welkom in de praktijkruimte bij mij thuis, toegankelijk voor rolstoel en rollators. (scootmobiels blijven buiten staan) 
Indien het niet anders mogelijk is kan ik ook bij u thuis komen. Ook kan ik bij u in het verzorging / verpleegtehuis komen.  
Ik heb met de meeste podotherapeuten uit de omgeving Zutphen, Lochem en Deventer een samenwerkingsovereenkomst. U mag altijd bellen als u wil weten of ik ook met uw podotherapeut een contract heb.

Pedicurebehandeling; 35 euro 
Nagels knippen en frezen, eelt verwijderen, eventueel likdoorns verwijderen en/of schimmelnagel behandelen,  nagelomgeving verzorgen en incrèmen voeten

Koppelkorting; 65 euro
( echtpaar of 2 klanten tegelijk)

Deelbehandeling; 25 euro
Nagels knippen of
Eelt verwijderen of
Likdoorns verwijderen   
  
Nagelregulatie vanaf 30 euro
Orthese vanaf 17,50 euro

ambulant binnen Laren 2,50 euro toeslag
ambulant  Lochem/Almen 5 euro toeslag
ambulant elders vanaf 7,50 euro toeslag

Afspraken die niet binnen 24 uur van te voren worden geannuleerd worden in rekening gebracht


Verpleegkundige zorg

Ik ben  gediplomeerd verpleegkundige en heb een jarenlange ervaring zowel in het ziekenhuis als in de thuiszorg. (gediplomeerd sinds 1985 en geregistreerd in het BIG register). Naast mijn opleiding als verpleegkundige heb ik een specialisatie gevolgd in de klinische geriatrie. Ik zorg heel graag voor oudere mensen om het maar simpel te zeggen.

Tarief in overleg afhankelijk van uw situatie en uw zorgvraag